Redovisningsbyrå Göteborg

Med oss blir redovisningen enkel

Behöver du hjälp med bokföringen? Våra erfarna redovisningkonsulter hjälper dig enkelt och smidigt med företagets ekonomi.

Redovisning & Bokföring Kontakta oss

Våra Programvaror

Vi på Gothia Redovisningsbyrå Göteborg använder oss uteslutande av programvaror från marknadsledande leverantörer. Nedan finner du ett urval. Vi använder oss bland annat av boksluts- och skatteprogram från Wolters Kluwer (f.d. Nordstedts Juridik) samt Fortnox Fortnox.

Redovisning & Bokföring Göteborg

Vi erbjuder ett flertal administrativa tjänster för dig som företagare eller privatperson. Vi hjälper dig att hålla koll på ekonomin medan du fokuserar på bolaget! Vi effektiviserar företagets ekonomi. 

Kontakt

Kontakta Gothia Redovisningsbyrå Göteborg genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Du kan även maila oss på info@gotred.se. Ditt namn (obligatorisk) Din epost (obligatorisk) Ämne Ditt meddelande Δ Gothia Redovisning AB...

Gothia Redovisningsbyrå i Göteborg gör bokföringen och redovisningen enkel!

Välkommen till din redovisningsbyrå i Göteborg, vi hjälper dig med allt inom redovisning och administration. Vi är belägna vid Skårs Led i Göteborg med fyra medarbetare varav en är auktoriserad redovisningskonsult. Vi hjälper dig inom det flesta områden på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt oavsett om du är privatperson eller företag. Vi på Gothia Redovisning besitter lång erfarenhet inom både redovisning och bokföring. Vi sammarbetar med ekonomikonsulter inom olika branscher och företag vilket gör oss flexibla och kunniga inom arbetet på olika typer av företag. Gothia Redovisningsbyrå är en auktoriserad byrå och våra experter arbetar enligt Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag.  

 

Vi blir företagets ekonomiavdelning - både kostnadseffektivt och smidigt 

Behöver du hjälp med årsredovisning, bokslut, löpande redovisning eller övrig administrativ tjänst? Oavsett hur omfattande hjälp du behöver inom bokföring och administration hjälper vi dig och ditt företag. Vår ambition är att vara behjälpliga med allt förekommande administrativt arbete inom ekonomi - med andra ord blir vi företags ekonomiavdelning! På vår redovisningsbyrå i Göteborg besitter vi lång erfarenhet inom både redovisning och bokföring, vi har länge konsultat inom olika branscher och företag vilket gör oss flexibla och kompetenta i vårt arbetssätt att hantera olika typer av företag. 

Kontakta oss på Gothia Redovisning AB

Din redovisningsbyrå Göteborg finns vid Skårs Led i Göteborg. Det är lätt att hitta hit oavsett om du åker spårvagn eller bil. Använd gärna kartfunktionen nedan för att få en vägbeskrivning.

Kontakta oss!