Anlita vår redovisningsbyrå i Göteborg för redovisning

 

Att driva företag ska vara roligt, och vi på Gothia Redovisning tycker att alla företag ska få tid att ägna sig åt det man brinner för – precis som Gothia brinner för att underlätta i ekonomiska frågor! Genom att outsourca ekonomitjänster såsom redovisning och löpande bokföring till vår redovisningsbyrå i Göteborg frigörs mer tid för att driva och utveckla ert företagande framåt! Att anlita redovisningskonsulter som är experter på redovisning och bokföring är ett smart val. Förutom större möjligheter att fokusera på er verkliga affärsidé och kompetens, ger det er också en säkerhet i att ert företags bokföring alltid hanteras enligt aktuella lagar och regler. Med våra redovisningskonsulter på Gothia kan ni känna  er trygga med att alltid få såväl ett professionellt utförande som bemötande!

FAQ  - löpande bokföring

 • Vad är löpande bokföring?

  Löpande bokföring är en form av redovisning som görs över tid. Som man hör på frasen syftar det till att bokföra samtliga affärshändelser löpande reglerat vid en särskild tidpunkt. Det innebär att bokföringen ska utföras så att alla affärshändelser kan uppvisas både enligt grundbokföring, det vill säga i den ordning posterna har registrerats, och enligt huvudbokföring, vilket innefattar den systematiska ordningen över posterna.

 • Vad är fördelen med löpande bokföring & redovisning?

  Alla näringsverksamheter är skyldiga enligt lag att upprätta en bokföring, oavsett företagsform. Bokföringen är ett medel som hjälper dig att registrera företagets affärshändelser för att säkerställa att dessa sker enligt lagar och regler. Genom att stämma av bokföringen löpande får man en tydlig översikt och struktur kring redovisningen, och man kan dessutom på ett effektivt sätt upptäcka eventuella brister och fel som behöver åtgärdas.

 • Vad kostar löpande bokföring?

  Kostnaden för att få hjälp med bokföringen regleras i förhållande till bokföringens omfattning. Ta gärna kontakt med oss på Gothia Redovisning för att boka in ett möte med någon av våra duktiga redovisningskonsulter för att få ett kostnadsförslag och se vad löpande bokföring skulle göra för er. Genom att diskutera ert företags omfattning, behov och önskemål skräddarsyr vi en lösning som passar just er.

  Vill du veta mer om bokföring och redovisning relaterat till bokföringsskyldigheten enligt bokföringslagen? Läs vidare på Skatteverkets hemsida för att ta reda på vad som gäller i specifika frågor som exempelvis rör avstämningar och rättelser, eller kontakta Gothia Redovisning för att få hjälp av en redovisningskonsult. 

Erfarna redovisningskonsulter för alla uppdrag

Vår redovisningsbyrå Göteborg erbjuder ett flertal administrativa tjänster för dig som företagare eller privatperson. Vi  hjälper er att hålla koll på ekonomin medan ni fokuserar på ert bolag och kunder. På ett lätt och smidigt sätt blir vi eran ekonomiavdelning som hjälper er vid behov. På vår redovisningsbyrå är vi alla utbildade & erfarna redovisningskonsulter som länge arbetet inom branschen. Vi har hjälp både små och stora företag att få koll på sin ekonomi och spara tid. För oss är det viktigast att du som kund alltid får den hjälp och stöttning för att kunna hantera ekonomi på bästa möjliga sätt.


Spara tid & slipp krånglet - Vi tar hand om er redovisning & bokföring

Att ta hand om sin egna ekonomi i sitt företag kan vara en stor utmaning och kräver oftast mer tid än vad man tror men med en redovisningskonsult kan allt bli mycket lättare och du kan lägga all tid du sparar på utvecklingen av företaget. Vi skräddarsyr lösningar utefter era behov oavsett om ni behöver mycket eller lite hjälp. Se vilka tjänster nedan inom redovisning & bokföring som vi kan hjälpa dig med. är du osäker på vad du behöver hjälp med? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en smart lösning anpassad efter dina behov.

Vi har ett nära samarbete med revisorer och skattejurister och förmedlar dessa tjänster vid behov.

Begär offert

Löpande redovisning
Löneadministration
Moms- och arbetsgivardeklarationer
Period- och årsbokslut
Inkomstdeklaration
Bolagsbildning och registreringsärenden
Skatte- och avgiftsanmälan
Fusioner
Likvidationer